عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است نخستین تحریم ترامپ علیه ایران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا: شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم

سفیر سابق آفریقای جنوبی به اتهام دریافت رشوه از ایران دستگیر شد!

یوسف سالوجی سفیر سابق آفریقای جنوبی در تهران به دلیل آنچه که دریافت رشوه در پرونده برنده شدن اپراتور تلفن همراه MTN برای خدمات در ایران خوانده شده است، دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 15
کد خبر: ۴۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر ،  سفیر سابق این کشور آفریقایی در ایران به اتهام دریافت رشوه در مناقصه MTN دستگیر شده است.

 

طبق اعلام مقامات، سالوجی 75 ساله روز پنج شنبه دستگیر شده و برای محاکمه به دادگاه جرایم ویژه اقتصادی ژوهانسبورگ فراخوانده شده است.

 

بر اساس ادعای سخنگوی سازمان تحقیق درباره جرایم آفریقای جنوبی، پس از آن که کنسرسیوم ترکیه ای "ترکسل" موفق شد در مناقصه پرسود اجرای خدمات تلفن همراه (موسوم به GSM) به مدت 15 سال در ایران برنده شود، سالوجی به همراه برخی مسئولان ایرانی دست به فعالیت مفسدانه اقتصادی زده و با این که شرکت آفریقایی MTN در این مناقصه دوم شده بود، زمینه لغو اعطای امتیاز خدمات موبایل به ترکسل را فراهم کرده و آن را به MTN سپردند.از قرار معلوم، ارزش این قرارداد چیزی حدود 32 میلیارد دلار آمریکا بوده است.

 

در این پرونده تبانی که 10 سال قبل رخ داده است، سفیر آفریقای جنوبی در تهران ظاهراً مبلغ 1.4 میلیون رند (واحد پول آفریقای جنوبی) به جیب زده است. البته این رشوه مستقیما به حساب شخصی آقای سفیر واریز نشده، بلکه به حساب یک شرکت متعلق به وکلا واریز شده بود.به گفته مقامات آفریقای جنوبی، سالوجی با این پول یک خانه در شهر پرتوریا خریده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار